• Populära sökningar

Leverans & Retur

Leverans & Retur

Beställningar

Hur lång tid tar det att leverera?

Leverans till postombud tar vanligtvis 10-16 dagar efter att beställningen har lagts.

Vilket leveransföretag använder ni?

Din order kommer levereras med DPD och PostNord.

Vad händer om jag missar leveransen?

En AVI skickas till dig med information om hur och var du kan hämta ut ditt paket. Se till att du tar med din AVI och legitimation till postombudet.

Vänligen notera att leveranstiden kan förlängas vid svenska och engelska helgdagar.

Kan jag spåra min beställning?

Våra beställningar skickas med en spårningslänk, som vi skickar ut per email tillsammans med ytterligare information när din beställning är tillgänglig.

Betalar jag tullavgift?

Nej, inte om du bor inom den europeiska unionen. Footpatrol betalar alla tullavgifter för beställningar till USA och Australien.

Kan jag ändra eller lägga till produkter i min beställning?

Tyvärr inte. När du har lagt till din beställning är vi väldigt snabba på att plocka och paketera beställningen. På grund av detta kan vi inte ändra eller annullera din beställning efter att den är lagd.

Kan jag ändra min leveransadress?

Om du märker att du lagt till fel husnummer eller leveransadress efter att din order är lagd, ber vi dig vänligen att kontakta vår kundservice per email på info@footpatrol.se snarast möjliga så att vi kan uppdatera din adress. Ibland är detta möjligt, beroende på hur lång tid det var sedan din order lagts till. Vänligen notera att vi inte kan göra ändringar för beställningar som är gjorda via PayPal. Vänligen dubbelkolla alla dina uppgifter för att se till att allt är korrekt, innan du lägger din beställning.

Är denna hemsida säker?

Footpatrol.se är ansvarig för att skydda din säkerhet och integritet. Dina personuppgifter och kreditkortsuppgifter behandlas som mycket konfidentiella och vi strävar alltid efter att respektera din integritet.

När du anger dina kreditkortsuppgifter på webbplatsen skyddas informationen med hjälp av SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Detta krypterar dina uppgifter och säkerställer att den information du lämnar inte kan läsas av eller bli avlyssnat.

All information som vi begär dig att fylla i när du lägger till din beställning, registrera dig på vår hemsida, eller anger när du deltar i en tävling, kommer inte att vidarebefordras till parter utanför Footpatrol.se.

Retur

Hur returnerar jag min order?

Du kan returnera din order mot en återbetalning 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. När vi mottagit din retur, behandlar vi din återbetalning och du kommer att mottag en bekräftelse.

Använd vår returportal klicka här och välj den returmetod som passar dig bäst!

Hur lång tid har jag att returnera en order?

För retur via post, har du 14 dagar på dig att skicka tillbaka din beställning efter att du mottagit din order.

Hur lång tid tar det innan jag får min återbetalning?

Efter att vi mottagit din retur, kan det ta upp till 10 arbetsdagar innan din återbetalning bearbetas.

Kan jag byta en produkt?

Tyvärr, kan vi inte för tillfället erbjuda byten. Om du önskar att byta en produkt, ber vi dig vänligen returnera din produkt och få en återbetalning, och därefter lägga till en ny order.

Hur lång tid tar det tills jag får min pengar tillbaka?

Det kan ta upp till 5 arbetsdagar innan återbetalningen syns på ditt bankkonto.

Din återbetalning kommer utfärdas till samma betalningsmetod som din ursprungliga betalning. (t.ex. PayPal)

Mitt konto

Behöver jag skapa ett konto för att shoppa?

Nej, men det är värt att göra det. Genom att skapa ett konto kommer du inte behöva fylla i dina kontaktuppgifter varje gång du shoppar hos oss, vilket gör hela betalningsprocessen snabbare. Du kan dessutom registrera dig för vårt nyhetsbrev för att vara uppdaterad om våra senaste nyheter, exklusiva lanseringar och kampanjer.

Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt klicka på "Har du glömt ditt lösenord", och därefter kommer vi automatiskt skicka ett nytt lösenord till dig.

Öppethållningstider för vår kundtjänst:
Du kan kontakta vår kundtjänst dygnet runt, 7 dagar i veckan.

info@footpatrol.se

Registrera till nyhetsbrev

Loading
Vi accepterar följande betalningssätt
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2021 JD Sports Fashion Plc, Alla rättigheter reserverade.
Loading