• Populära sökningar
Hem > Hjälp > Bestallning och Leverans

Hur kan vi hjälpa dig?Finn rätt svar

Bestallning och Leverans

Vi förstår naturligtvis att du vill ha dina Footpatrol produkter så snart som möjligt, och därför skickar vi dig ett mail så fort det har skickats. Vi skickar även en länk där du kan spåra och följa din order.

Laddar

Ja, alla leveranser kan spåras. Vänligen notera att paketet kan spåras så fort som den når Sveriges gränser och registreras med PostNord, så tillåt några dagar för att spårningen uppdateras.

Alternativt, logga in på ditt konto och spåra din order där. Om det inte går att spåra efter 6 arbetsdagar, vänligen kontakta kundservice.

Laddar

Efter att din order är tillagdd kan vi tyvärr inte göra ändringar.

Laddar

 Tyvärr kan det hända att en eller flera av produkterna du beställt inte finns på lager. Vi skickar dig då ett e-mail och meddelar vilka produkter det gäller.

Vi gör sedan en återbetalning för de produkter som inte skickats.

Om du inte mottagit ett e-mail som klargör att delar av din beställning annullerats, och du heller inte mottagit din återbetalning inom 5 arbetsdagar, ber vi dig kontakta vår Customer Service.

Laddar

Tyvärr, är det inte möjligt att avbryta beställningen efter att den har lagts.

Laddar

Vi ber om ursäkt för att ha skickat dig en felaktig produkt. Vi gör vårt bästa för att ordna detta så att du får din korrekta produkt så fort som möjligt. Vänligen kontakta vår Kundservice som kommer lösa detta snarast möjliga.

Laddar

När du handlar på sizeofficial.se har du möjlighet att få hemleverans. 
 
Om du handlar för över 1200 kr. får du GRATIS leverans till hela landet.
 
Oavsett vilken leveransmetod du väljer kan du spåra din beställning med hjälp av vår spårningslänk, som du får i ett separat e-postmeddelande som bekräftar att din beställning har skickats. Om du ångrar ditt köp kan du enkelt returnera varan. Se vår policy för returer och återbetalningar för mer information.

Viktig information:
Vårt garanterade leveransdatum till jul har passerat. Våra butiker är fortfarande öppna.
 
Standardleverans - Leverans till din dörr
 
Leverans till din hemadress med DPD.
Pris: 59 SEK - eller fri frakt på alla beställningar över 1200 SEK.
Leveranstid: 5-10 arbetsdagar.
Om du inte är hemma när du får ditt paket lämnar transportören information om vad de har gjort med paketet och vilka alternativ du har efter ett misslyckat leveransförsök.
 
Laddar

Standardleverans till postombudet tar vanligtvis 5-8 arbetsdagar efter att beställningen har gjorts. En AVI skickas till dig med information om hur och var du kan hämta ditt paket. Se till att du tar med dig AVI:n och legitimation till postombudet.
 
Pris: Pris: 59 SEK eller fri frakt vid köp över 799 SEK. Observera att leveranstiden kan förlängas på svenska och engelska helgdagar.
Laddar

Andra sätt att få hjälp

Registrera till nyhetsbrev

Loading
Vi accepterar följande betalningssätt
PayPal logga Klarna logga
Besök bolagets hemsida på   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports Fashion Plc, Alla rättigheter reserverade.
Loading